Σήμερα η τεχνολογία σας δίνει την δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας Διαιτολόγο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα! Με την υπηρεσία Δίαιτα από Απόσταση (μέσω διαδικτύου) αυτό είναι εφικτό!
Η Μονάδα Διατροφής ΔιαιτολοΥγεία σας δίνει την δυνατότητα με απλά βήματα από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες διατροφής που παρέχουμε. ‘Έτσι, άτομα που δεν μπορούν να μας επισκεφθούν ή να καλυφθούν με κατ’ οίκον παρακολούθηση, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Διατροφής.
Η συνεχής και εξειδικευμένη αυτή παρακολούθηση αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο επίτευξης του σωστού βάρους χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!
H διαδικασία είναι απλή.

Βήματα διαδικασίας

Συμπληρώστε και στείλτε το Ερωτηματολόγιο

Κατά την έναρξη της συνεργασίας σας αποστέλλουμε ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο στο οποίο συμπληρώνετε το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

Παραλαμβάνετε το Διαιτολόγιο

Μετά τη παραλαβή των στοιχείων συντάσσεται ένα εβδομαδιαίο εξατομικευμένο διαιτολόγιο. Στέλνετε τυχόν απορίες και σχόλια. Παρακολουθώντας, μέσω συνεχούς επικοινωνίας με e-mail, facebook ή skype, την εξέλιξη του βάρους σας και αναπροσαρμόζοντας συνεχώς τη διατροφή σας επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οικονομική Προσφορά της Μονάδας Διατροφής ΔιαιτολοΥγεία

Το κόστος κάθε μηνιαίου εξατομικευμένου διαιτολογίου είναι 60 ευρώ,  για 4 εβδομαδιαίες διατροφές  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., που μπορείτε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας, θα παραλάβετε ηλεκτρονικά το διαιτολόγιό σας στο e-mail που έχετε δηλώσει στο ερωτηματολόγιο.
Η μηνιαία αυτή χρέωση περιλαμβάνει την αποστολή 4  διαιτολογίων ή διατροφών, τα οποία λαμβάνετε σταδιακά ανά εβδομάδα μέσω e-mail, αφότου μας έχετε ενημερώσει για την έκβαση του βάρους σας.
Το κόστος του μήνα προκαταβάλλεται ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ανανεώνετε τη διατροφή σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.

– Σας βεβαιώνουμε ότι όλα τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα.
– Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@diaitoloygeia.gr