ΔιαιτολοΥγεία

Μικρά βήματα για μεγάλες αλλαγές στη δίαιτα και την υγεία σας!

Η ΔιαιτολοΥγεία αποτελεί την παλαιότερη, από το 2000, Επιστημονική Διαιτολογική Μονάδα στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε από τον Λεωνίδα Β. Ναθαναηλίδη με σκοπό να προάγει την καλή Υγεία μέσω της διατροφικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Το κάθε πρόγραμμα διατροφής είναι εξατομικευμένο με σκοπό να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες λαμβάνοντας υπόψη, σεβόμενο τις διατροφικές ιδιαιτερότητες, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά.


Παρακολουθούμε περιστατικά σε σχέση με

Απώλεια Βάρους

Η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, του μεταβολικού ρυθμού και η παροχή γνώσεων και εκπαίδευσης, μπορεί να οδηγήσει στο φυσιολογικό βάρος και στην διατήρηση του.

Καρδιαγγειακά νοσήματα

Πρόληψη και διατροφική αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της υψηλής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων και της υπέρτασης.

Διαβήτης

Διατροφική υποστήριξη σε : Διαβήτη τύπου Ι & ΙΙ, πρόληψη διαβήτη τύπου ΙΙ, διαχείριση διαβήτη κυήσεως.

Διατροφή & Ζωή

Διατροφική υποστήριξη σε όλες τις ηλικίες, με σωστές αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Παθήσεις των Νεφρών

Πρόληψη και διατροφική αντιμετώπιση του νεφρωσικού συνδρόμου, νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνιες παθήσεις των νεφρών.

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

Έλεγχος βάρους και διατροφική υποστήριξη πριν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ασφαλής απώλεια βάρους για υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Γαστρεντερικές Διαταραχές

Διατροφική υποστήριξη σε: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσπεψία, πεπτικό έλκος, γαστρίτιδα, δυσκοιλιότητα, διάρροια, διαταραχές στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, κοιλιοκάκη, ελκώδης κολίτιδα, ευερέθιστο έντερο, σύνδρομο βραχέος εντέρου.

Παιδική Διατροφή

Τα στοιχεία από τον επιπολασμό, την συχνότητα δηλαδή της εμφάνισης παιδικής παχυσαρκίας στον γενικό πληθυσμό, είναι αρνητικές για την χώρα μας. Η παιδική παχυσαρκία οδηγεί σε κινδύνους για την υγεία κατά την ενηλικίωση. Τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με αυτήν δεν είναι μόνο φυσικά αλλά και ψυχολογικά και κοινωνικά.

Συνεδρίες μέσω Skype

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες και μέσω διαδικτύου.