Χωρίς χάπια, χωρίς σκόνες, μαντζούνια και μαγικά.

Μικρά βήματα για μεγάλες αλλαγές.

Συνήθως άλλα τρώμε όταν κάνουμε δίαιτα και άλλα όταν δεν κάνουμε. Χρησιμοποιώντας ένα κανονικά μαγειρεμένο φαγητό, σύμφωνα με την Ελληνική κουζίνα,  ένα φαγητό για όλη την οικογένεια, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν προβλήματα, προσπαθούμε να παντρέψουμε το χθες, το σήμερα και το αύριο. Μοναδικός και σίγουρος στόχος η διατήρηση της Υγείας και του Σωματικού μας Βάρους σταθερό και στο μέλλον.

Για την Διατροφική Μονάδα ΔιαιτολοΥγεία κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας!

Η διαδικασία παρακολούθησης έχει ως εξής:

  • Αρχικώς, στην 1η συνεδρία γίνεται λήψη αναλυτικού διατροφικού – ιατρικού ιστορικού λαμβάνοντάς το υπόψη στο σχεδιασμό του δικού σας ατομικού διαιτολογίου- διατροφής.
  • Σε κάθε συνεδρία γίνεται, ζύγιση, ανάλυση και αξιολόγηση των σωματομετρικών σας χαρακτηριστικών και περιοδικά λιπομέτρηση. Συζητάμε μαζί για τα πιθανά προβλήματα που θα εντοπιστούν και την αντιμετώπιση τους. Με βάση το αναλυτικό ιστορικό και τα σωματομετρικά σας χαρακτηριστικά σχεδιάζουμε μαζί ένα μοναδικό στα μέτρα σας διαιτολόγιο – διατροφή.
  • Η διατροφή μπορεί να τροποποιηθεί ξανά και ξανά μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και βέβαιοι ότι μπορείτε να την εφαρμόσετε! Στόχος το Διαιτολόγιο ή Διατροφή σας να «δουλεύει» και να «βολεύει». Να έχει αποτέλεσμα χωρίς να σας ταλαιπωρεί.
  • Θα χρειαστείτε μια ζυγαριά κουζίνας για μέτρηση της τροφής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μια και έτσι έχουμε τον πλήρη έλεγχο της πρόσληψης, οπότε και της αξιολόγησης της προσπάθειας, από την μια ενώ ταυτόχρονα εκπαιδευόμαστε και για την ποσότητα της τροφής που μας αναλογεί. Το σημαντικό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι δεν υπάρχει κακό τρόφιμο αλλά κακή ποσότητα και κακή συχνότητα.
  • Η συχνότητα των συνεδριών πρέπει να είναι εβδομαδιαία. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τον πλήρη έλεγχο της προσπάθειας αντιμετωπίζοντας άμεσα τυχόν προβλήματα, χωρίς να αφήνουμε άλλα να δημιουργηθούν.
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση μιας προσπάθειας ολοκληρώνετε με την Συντήρηση. Στη φάση αυτή αυξάνουμε τις ποσότητες τροφής έτσι ώστε να διατηρείται το βάρος μας σταθερό. Καλή Υγεία σημαίνει, τρώω κανονικά, φυσιολογικά, περισσότερο από την περίοδο Δίαιτας και διατηρώ το βάρος μου σταθερό.